vrijdag 11 maart 2011

Kom 22 maart je stem laten horen in de Stopera!

Beste buren,

Graag 2 minuten tijd voor iets belangrijks over jouw woonomgeving.

Dinsdag 22 maart om 19:30 u. is er in het Stadhuis (Stopera) een bespreking over de nieuwe Horecavisie van Stadsdeel Centrum.

Het gaat dan om o.a.:

• Het afschaffen van het bestaande afkoeluurtje voor de horeca in de Hand- en Voetboogstraat.
• Het verbeteren van de klachtenregistratie rondom overlast van de horeca. De bedoeling is dat een zogenaamde milieuklachtentelefoon zal worden 

Veel horeca-ondernemers die bepaald niet blijk geven interesse te hebben voor de omgeving en omwonenden worden via o.a. opgeroepen acte de presence te geven. Ik citeer:
"Laat van u horen, zeker als het een onderwerp is dat uw zaak aangaat. Bedenk dat er vaak veel bewoners op dergelijke bijeenkomsten afkomen die voornamelijk de door hen ervaren overlast aan de kaak zullen stellen. Tegengewicht vanuit horecaondernemers is wenselijk. Maak gebruik van de mogelijkheid om de politiek op dit soort bijeenkomsten toch nog op andere gedachten te brengen als het om onderwerpen gaat waar ze de vrijheid van horecaondernemers juist willen beperken. Te denken valt aan het laten vervallen van de proef met de sluitingstijden voor alcoholvrije zaken en het afschaffen van het afkoeluurtje in Hand-Voetboogstraat."

Wij bewoners doen bij deze hetzelfde. Kom a.j.b. minstens eenmaal om blijk te geven dat onze nachtrust een serieus probleem is. Dat we geen notoire zeikerds zijn (andere overlast accepteren we immers gewoon, omdat we nou eenmaal voor het centrum hebben gekozen).









Officieus verenigd belangenorgaan van o.a.:
H%J (Jordaan), Leidse in Last (Leidse buurt) en Voetboogstraat 4 All (binnenstad)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten